Ervaar de unieke cultuur van cannabis coffeeshops in Den Haag


Hun visie is eenvoudig: hoogwaardige coffeeshops die de beste cannabis en cannabis gebonden producten verkopen, ondersteund door de telers  – allemaal duurzaam en ethisch geproduceerd.

Eerdere ervaringen met cafés in het centrum van Amsterdam lieten zien hoe zelden de klant centraal stond in de transactie. Waar in tegen deze coffeeshop is gebouwd om betekenisvolle ervaringen voor lokale gemeenschappen te creëren door relaties met hun klanten op te bouwen en hen tegelijkertijd waardevolle service, van cannabis kwaliteitsproducten te bieden. 

Hun hebben als missie om als bedrijf een unieke ervaring te creëren. Ze streven ernaar mensen uit hun dagelijkse sleur van 9 tot 5 te halen; om een ​​veilige plek te creëren om even de tijd te nemen om je cannabis te draaien, je gedachten te ordenen, bij te tanken en er meteen weer tegenaan te gaan.

Trouw aan hun visie, deze coffeeshop verkoopt goede kwaliteit cannabis op een leuke en innovatieve manier. De cannabis wordt ingekocht en geteeld met smaak, kwaliteit en duurzaamheid in het achterhoofd. 

theboxscheveningen.nl

coffeeshop den haag